به گزارش فرینا، کمال رضایی افزود: شرکت توسعه و سرمایه‌گذاری منطقه آزاد اروند برای راه‌اندازی مجدد این چهار واحد ۱۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال سرمایه گذاری کرد.

رضایی محصولات تولیدی این واحدهای صنعتی را کربورسیلیسیم، آلومینیم، محصولات سلوی، قیر و تولید سازه‌های فی اعلام کرد و افزود: شرایط تحریم‌، نوسان شدید ارز، کمبود منابع نقدینگی و منابع مالی از مهمترین عوامل رکود و جاماندن این واحدها از چرخه تولید بود.

وی احیای واحدهای صنعتی نیمه فعال در آبادان و خرمشهر را راهکار رسیدن به اهداف رونق تولید در منطقه آزاد اروند دانست و اظهار داشت: توجه به بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط و تولیدات داخلی در منطقه می‌تواند نقش بسزایی در اشتغال‌زایی ایفا کند و شرکت توسعه و سرمایه‌گذاری اروند چندین واحد را هدف‌گذاری کرده که تاکنون چهار واحد به سمت فعال‌سازی حرکت کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت توسعه و سرمایه‌گذاری منطقه آزاداروند با تاکید بر ظرفیت‌های تولیدی در منطقه آزاد اروند و برنامه‌ریزی برای ایجاد اشتغال‌زایی در سال رونق تولید گفت: میزان اشتغال‌زایی به وجود آمده با احیای مجدد این واحدهای صنعتی ۱۸۶ نفر اعلام شده است.

منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر (جزیره مینو) است که در محل تلاقی دو رودخانه اروند و کارون واقع است. 

این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیت های مناسب نظیر حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها